Vader en zoon

kids

&

growth

Vertrouwd ontzorgd.

Drie schattige kinderen
Kinderdagopvang

OnzeMissie

Ontzorgen, het is een buzzword maar we gaan er volledig voor. Voor de momenten dat het niet uit komt of het je ervan weerhoudt om activiteiten te ondernemen. Nemen we de zorg voor de kinderen tijdelijk op.

Moet je onverwachts werken? Wil je wat nieuws leren? No worries, we got you covered!

02

Wij moedigen aan en geven de verse ouders de mogelijkheid om meer voor hun eigen kinderen te zorgen. Mocht er hulp daarbij nodig zijn dan zullen onze specialisten en faciliteiten met uiterste passie hiervoor zorgen.

Baby leert lopen
Muziek klas

dagverblijf

Door de grote groep kunnen we een veel bredere scala aan activiteiten organiseren. We kunnen vroegtijdig anticiperen op talenten en ruime invulling geven op interesses. Deze informatie blijft indien wenselijk beschikbaar en worden continue bijgewerkt.

naschoolseopvang

Doordat de scholen lange openingstijden hanteren van 07:00 tot 19:00, zijn deze faciliteiten overbodig geworden. Aangezien de wetgeving hier op achterloopt zal hier alleen administratief nog een verschil in zijn. 

Verhaal tijd
Kids in Preschool

oppas

Heb je een date night? Hebben beide ouders een activiteit en de opa’s en oma’s geen tijd? Of zou je oppassen en komt er plots iets tussen? Het is dan mogelijk om getrainde pedagogen hier invulling op te geven. Ook zijn er medebewoners aangemeld om hiervoor open te staan. Met behulp van de App en de professionals is het inzichtelijk of de zorg in juiste handen is.

kosten

Op basis van de wetgeving kunnen we alle kosten verrekenen met opvangtoeslag en wat er buiten valt wordt opgevangen in de lidmaatschap. Doordat alle boekingen digitaal worden gedaan wordt dit automatisch verrekend met de fiscus en op iedere moment is het voor de betrokkenen inzichtelijk wat er is verrekend.

Kid spelen met houten speelgoed