top of page
Verschillende Open Books

Leren

&leren

Ontdekkingsreis voor je capaciteiten.

Blije reiziger
Walnoten

samenvatting

We maken ons sterk voor passend werk voor iedereen.

 

Organisaties floreren pas écht wanneer medewerkers zich gewaardeerd voelen en blijven werken aan hun  persoonlijke ontwikkeling. Zo draagt leef- en werkplezier bij aan productiviteit.

 

Om iedereen de kans te geven zijn of haar volledige potentie te benutten, bieden wij een omgeving zonder beperkende stressfactoren, prettige werkruimtes, educatie voor jong en oud, job coaching en werving & selectie.

Doordacht

In de bedrijfswereld blijft communiceren de grootste uitdaging. Het is een misvatting om ervan uit te gaan dat de ander je perfect begrijpt. Aannames zijn de echte boosdoener tijdens een miscommunicatie. De zender heeft een boodschap in gedachten die door de ontvanger volledig anders uitgelegd kan worden. Een tweede pijnpunt in miscommunicatie zijn de onuitgesproken verwachtingen. Dit kan vermeden worden door persoonlijke verwachtingen uit te spreken en in dialoog te gaan. Door collectief beter te leren communiceren, kunnen we doeltreffender samenwerken en slimmer aanpakken. Dit vergt omdenken en soms opnieuw beginnen ‘from scratch’. Uiteindelijk kunnen we op deze manier veel efficiënter onze hedendaagse problemen oplossen. Wij bieden, als onderdeel van het lidmaatschap, specifieke trainingen aan voor bedrijven en individuen om beter te leren communiceren. 

We zetten ons volledig in voor: the perfect fit - wederzijdse waardering tussen werknemer en werkgever. Wie wil zich nou niet gewaardeerd voelen? 
 

Leuk Meisje
bottom of page