Car Lights

Sharing

=

Caring

Flexibel, Paris proof en voordelig.

Black Car Service
Country Drive

OnzeMissie

Hoewel we mensen aanmoedigen om de auto te laten staan, zorgen we ervoor dat de bewoners zo snel en makkelijk mogelijk van A naar B kunnen. Verschillende soorten voertuigen zijn beschikbaar op basis van het doel van de reis en het is voordeliger en meer milieuverantwoord dan een eigen auto bezitten.

Hoe we het leven jou makkelijker kunnen maken?
Lees verder.

verantwoord

Op basis van de huidige infrastructuur zijn de meeste locaties het makkelijkst te bereiken met de auto. Openbaar vervoer is niet altijd even handig en neemt vaak meer tijd in beslag. Het forenzen met het openbaar vervoer heeft vaak een financiële motief een milieubewuste of als alternatief dan het gezellige filerijden. Hoewel het een voordeel heeft om onderweg andere dingen te doen, is een auto niet afhankelijk van reisschema’s. Een auto biedt meer flexibiliteit, gemak, comfort en privacy. Bij aanschaf of lease van een auto voertuig wordt er vaak de overweging meegenomen voor de zeldzame momenten. Terwijl een auto het meest gebruikt wordt om 1 persoon te vervoeren is het verreweg van verantwoord.

Sports Car Interior
Silver Car

geMak

Een auto is makkelijk te boeken via de app. Dit geldt ook voor de spontane momenten. Autosleutel kan worden opgehaald uit een lockersysteem. Het inleveren van de voertuig is een kwestie van parkeren en de sleutel in de locker.

reuzekeuze

Heb je zin om even in een sport autootje te rijden? Of een cabrio? Volgeladen elektrische auto of vind je het zielig om schoonmoeders in een skibox te vervoeren? Pak dan een 9-persoons auto zodat de hele familie en bagage mee kan naar het strand. Heb je altijd er van gedroomd om in een Lamborghini te rijden? Gewoon voor een keer of twee. De keuze, is reuze

Witte minibussen
Hand met biljetten

voordelig

Het doel is om de voertuigen zoveel mogelijke kilometers te laten afleggen in een zo’n kort mogelijk tijdsbestek. Door het intensieve gebruik zullen de voertuigen minder stil staan en dat is ten gunste van de afschrijving. Hierdoor kunnen auto’s goedkoop en in een brede scala aanbieden. De voertuigen worden afgerekend op basis van afgelegde afstand en een nachttarief.

onderhoud

De auto’s worden nauwkeurig digitaal bijgehouden en uit roulatie gehaald zodra het voertuig voor onderhoud of schade weg moet. De voertuigen worden tijdig aangepast naar seizoenen.

Car Oil
 Nachtlichten

Milieubewust

Door het gemak in gebruik zullen er in totaliteit van de 3200 huishoudens per locatie minder auto’s aangeschaft worden. Auto’s worden sneller uit de roulatie gehaald vanwege de hoge kilometrage en intensief gebruik. De keuze voor nieuwe voertuigen zullen altijd een zware oog hebben op het minimaliseren van de milieubelasting.

schade

In de App meld je eventuele schade en bij excessieve schade of bij een te hoge frequentie wordt er een gesprek gevoerd of zelfs een bijscholingscursus aangeboden. Vanwege de jonge leeftijd zijn alle voertuigen all-risk verzekerd.

Een auto polijsten
Zonnebril

spullen

Je dobbelsteen, zonnebril en andere artikelen die je graag in de voertuig wil hebben kan je in je locker ophalen voordat je de sleutel ophaalt.