Voorbereiden Jams

visite

&

bezoek

Wat zullen we genieten.

Auto zingen
Genieten van een maaltijd

OnzeMissie

De meer zielen, de meer vreugd. Wil jij je paradijsje delen met je vrienden? Heb je pa en ma op bezoek? Opa en oma die samen met de klein kinderen willen poedelen in het sub tropisch zwembad?

Wees welkom!

Om te voorkomen dat bij iedere verjaardagsfeestje van de hele familie tot aan de derde graad aan toe elke week langs komt om iets te vieren. Of dat opa's en oma's zich bont en blauw betalen. Hebben we wel een paar huishoudelijke regels om overlast te voorkomen. 

feestje?waar?

Hier is een feestje organiseren een genot voor iedereen. En wellicht wel zo interessant dat iedere familie lid of vriend vraagt of ze hier een feestje kunnen organiseren.

Om misbruik te voorkomen en wellicht te voorbarig maar het is ten behoeve voor de omgeving om hier duidelijk afspraken over te maken. Iedere bezoeker betaald een vast tarief per uur (€1,-) en de additionele locatie die men afhuurt komt een toeslag bij afhankelijk van welke locatie er uitgekozen wordt.

Het verkopen van toegang via de bezoekersregeling staat de ontbinding van lidmaatschap op.

vrienden Party
Meisje met oma

Opaoma

Hoewel er appartementen speciaal voor de generatie die ons groot hebben gebracht zijn ingericht. Kan het zijn dat we niet iedereen kunnen huisvesten.

Er is een mogelijkheid om een "White list" op te stellen. Deze personen kunnen zonder vooraanmelding het terrein opkomen met hun eigen geldige Europees identiteitsbewijs op het terrein komen en gebruik maken van de faciliteiten.

Ook zij zullen een vaste tarief van 1 euro per uur afdragen met een plafond voor 200 euro per maand per persoon. Ook zij kunnen dan van alle faciliteiten gebruik maken.

De bezoekers kunnen er zelf voor kiezen om zelf af te rekenen bij uitgang mits het toegelaten door de hoofdbewoner, anders worden deze maandelijks gefactureerd.

Opa's en oma's op de whitelist krijgen hogere prioriteit op de inschrijvingslijst om aan een woning te komen.

helaasgescheiden

Een gebroken relatie moet niet leiden onder de levenskwaliteit van de volgende generatie.

Deze generatie zullen naast hun ouders de liefde ontvangen van de begeleiders en/of de opvang indien dit gewenst is.

Gescheiden ouders worden aangemoedigd om -ten behoeve van de kinderen- op dezelfde locatie te wonen zodat ze de ouders niet ongelijkmatig hoeven te missen en de kinderen meer keuze te geven.

Om hier in te faciliteren krijgen de gescheiden ouder die buiten het terrein woont van de kinderen prioriteit op de inschrijvingslijst. Ouders die al inwonend zijn en besluiten om te scheiden krijgen een hogere prioriteit. Wachttijden zijn extreem kort aangezien er gebruik gemaakt kan worden door de hotelkamers die hetzelfde zijn als de appartementen.

De kinderen hoeven niet ingeschreven te staan bij de hoofdbewoner, maar moeten aangetoond worden als voogd om in aanmerking te komen van de 180m² woning. Ieder kind draagt 1 euro per uur bij met een plafond van €200,- per maand.

Trouwringen en bruids kroon
Verliefd

smoorverliefd

De tortelduifjes kunnen gebruik maken van de "white listing" en hoeft zich niet direct gemeentelijk in te schrijven. Hierdoor hoeft dus deze persoon zich niet te houden aan de 75% FTE regel.

Je wederhelft kan dan gebruik maken van alle faciliteiten en diensten. Vanaf het moment van een gemeentelijke inschrijving geldt de 75% FTE regel wel. Als jij 100% FTE werkt dan mag je partner 50% als minimum aanhouden.

We juichen het natuurlijk toe als je huisgenoot gelijk de mouwen opstroopt om aan de slag te gaan.

 

Mocht het toch niets worden en je bent bijvoorbeeld begonnen aan een cursus? Dan mag je die gewoon afmaken. #NoWorries

We brengen natuurlijk graag leuke mensen bij elkaar. Zoek je een gelijkgestemde dan kan je aanmelden bij onze digitale dating bureau. #AllYouNeedIsLove