Vrienden die koffie hebben

Visit

&

Discover

Share the experience.

Hotel slaapkamer ingang
11.jpg

OnzeMissie

We faciliteren toeristen om de volledige beleving te ervaren. Meerdaagse zakelijke bezoekers van congressen, cursussen, workshops of bedrijven een optimale beleving geven. Voor vrienden of familie een plek te geven als het maisonnette niet geschikt is als logeeradres. Het dient ook als buffer om gebroken relaties en gezinnen op te vangen.

Het hotel heeft geen economisch doel maar richt zich op het behouden van een ontspannen omgeving. 
 

flexibel

De 6e toren zal identiek zijn aan de andere torens. Dit heeft verschillende voordelen en mogelijkheden. Hotel gasten ervaren hetzelfde als wat de bewoners ervaren. Er is een buffer waar aanspraak gemaakt kan worden in geval van lokale woning te korten. Denk aan; ouders die besluiten om te scheiden; gescheiden ouder die besluit om de kinderen dichterbij te brengen; Bewoners willen afwisselen van interieur; gezinsuitbreiding; kinderen verlaten de nest; kinderen worden volwassen; experts die tijdelijke functies aannemen /bedrijven die tijdelijk personeel aannemen, etc

Zakhorloge in de hand
Couple Holding Hands

geliefden

Om vrienden en familie te faciliteren, omdat een maisonnette te weinig privacy biedt of dat het simpelweg niet praktisch is. Deze personen kunnen op basis van beschikbaarheid kamers boeken voor hun geliefden.

toeristen

Om onze nieuwsgierige medemensen te laten bewonderen wat de buzz allemaal inhoudt geven we hen de mogelijkheid om als een ware inwoner te beleven wat de omgeving allemaal biedt en hoe je zou kunnen leven met een beetje omdenken. Om te verzorgen dat we zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven, hebben we het maximale verblijft vastgesteld op maximaal 14 aaneengesloten dagen.

 

Naast de ontspanningsactiviteiten geven we deze bezoekers ook de mogelijkheid om kinderen naar de school te laten gaan, die 365 dagen in het jaar open is. De kinderen stellen dan een mini plan van aanpak aan samen met de docent. Dit hoeft natuurlijk niet hele dagen te zijn. Een paar uur van het hele verblijf of elke dag een paar uur. Of simpelweg helemaal niet. Ouders kunnen ook zoeken naar korte termijn werkzaamheden of vrijwilligers werkzaamheden. Sessies inboeken met de verschillende soorten coaches.

Alleen vakantie vieren kan natuurlijk ook. Volledige vrije keuze is aan de bezoekers.
 

Meisje met Camera