Wet Cat

cute

&

cuddly

Zijn ze niet schattig?

Lazy Brown Dog
Dog Walker in het Park

OnzeMissie

Mens en dier in hun natuurlijke habitat huisvesten.

Onze doel is om de medemens meer in de natuur brengen en zo ook de dieren. Met de kinderboerderij, dierenopvang en mini zoo brengen we de dieren meer in hun natuurlijke omgeving en met de professionele verzorging kunnen we de levenskwaliteit waarborgen.

Een huisdier die al jaren in het huishouden is neem je niet zo gauw afscheid van, daarom hebben we speciaal aangewezen appartementen om hier in te voorzien.

schoonmaak

Bij de schoonmaak is het voor de gezelschapsdier belangrijk dat de persoon herkend wordt. De schoonmakers zijn geselecteerd en getraind zodat deze met huisdieren om kunnen en willen gaan.

 

 We zorgen er voor dat de appartementen dichtbij elkaar zijn vanwege logistieke redenen. Het basis interieur zal voorzien zijn van een dierbestendige ornamenten en meubels. Andere meubels zijn toegestaan, daar zitten dan een paar voor de hand liggende afspraken op. Uiteraard mag je gebruikmaken van je eigen interieur.

Aaien van een White Cat
Cute Happy Dog

veiligheid

Vanwege brandveiligheid zijn de geselecteerde appartementen in de lagere gedeelte gevestigd. Zo is de nooduitgang minder ver aangezien er extra handen nodig zijn om ook de dieren veilig te stellen.

De afspraak met medebewoners zullen zijn dat zij toegang tot de woning krijgen zodat er in geval van een brandalarm of noodgeval de huisdieren geëvacueerd kunnen worden als de eigenaren niet thuis zijn.