Living room to outside.png

Lock

&loaded

Sign me up, Scotty!

8.png
handtekening

OnzeMissie

Om duizenden geïnteresseerden eerlijke kansen te geven zijn we gestart met het faciliteren van aanmeldingen voor de fair-launch.

Tijdens deze lancering medio zomer 2021 kunnen deelnemers zich inschrijven voor de woningen en/of een van de 2400 banen.

De selectie zal plaatsvinden vanaf het moment dat de vergunning onherroepelijk is verklaard. Pas vanaf dat moment kan er met zekerheid gezegd worden wanneer het geheel opgeleverd wordt.

Er worden in totaal 9600 ruime maisonette woningen gebouwd, allemaal onder de €1000,- per maand en binnen 35 minuten van je favoriete stad in de Randstad. Uniek in Nederland schrijf je daarom dus snel in en mis het niet. De belangstelling is namelijk erg groot.

fases

Het project is opgesplitst in een aantal fases:

Aanmelding fair-launch

In deze fase is het van belang dat de drempel zo laag mogelijk ligt. Met een simpele click via de website of app, kan een gebruiker zich aanmelden als geïnteresseerde. Een officiële inschrijving zal nog niet mogelijk zijn omdat we het zo eerlijk mogelijk willen maken. Daarom introduceren we een fair launch.

 

Inschrijving

Bij een aftelling van de fair-launch kunnen de deelnemers zich aanmelden hoe men zich wilt inschrijven. Naast een standaard gratis inschrijving is er ook een mogelijkheid om punten te kopen door middel een maandelijkse bijdrage. Elk aaneengesloten maand zorgt voor extra punten door middel van een factor maal de aantal maanden.

Selectie

Ten behoeve van een vooruitstrevend en een aangename cultuur wordt er op 3 van de 4 pools een selectie uitgevoerd. De grootste pool is op basis van een selectie. De kleinste 3 zijn voor de gratis inschrijvers op basis van ingevulde motivatie, nominatie en de laatste op basis van loting.

 

Voor de selectie is het helaas onmogelijk om iedereen te woord te staan vanwege de hoge aantal aan verwachte kandidaten. Daarom zal een grens worden getrokken op basis van beschikbaarheid voor een in-take.

Voor de gratis inschrijvingen zal er op basis van online ingevulde motivatie geselecteerd worden. 

Voor de nominatie kan er door anderen een stem uitgebracht worden. De hoogste aantal stemmen zal bestudeerd en beoordeeld worden op basis van beschikbare beoordelingscapaciteit. Selectie in deze pool zal pas op de laatste moment worden beoordeeld. Een aantal argumenten zullen zwaarder wegen, denk aan alleenstaande ouders, medewerkers van werkgevers op locatie, kennis en vakkundige medemensen.
 

Rock Balancing
Heb je een vraag?
(Niet inschrijven)

Bedankt voor je vraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spam gedetecteerd! Dit formulier accepteert geen inzendingen meer.