Leren bank

Style

&

taste

Hmmm, cozy

Zwarte hanglamp
10000.jpg

OnzeMissie

Je eigen stulpje, je nestje een plek waar je even helemaal niets aan hoeft te denken dan behalve even genieten van je zelf of van je gezin.

En aangezien smaken nogal verschillen bieden we een aantal basis opties. En als je weer eens wat aan toe bent dan wissel je van woning met een andere basis interieur. En alle losse dingen die kan je zelf aanschaffen of je kiest ze uit de warenhuis die je leent.

Meubels

Doordat we ze grootschalig inkopen hebben we veel variatie, zijn ze voordelig, vrijheid om in te wisselen en worden ze door een specialistisch team goed onderhouden of worden ze indien rendabel gerepareerd.

Heb je eigen meubels dan helpt de verhuisservice samen met jou deze een plekje te geven. Zijn er meubels waar je van af wil? Die lappen we voor je op en verkopen deze of geven we deze een tweede leven in de omgeving.

Warehouse Workers
13.jpg

doordacht

Basis Interieur is rekening gehouden met de wetgeving, de onderhoudbaarheid maar ook de implementatie met snufjes, ventilatie, koeling en ga zo maar door.

Meubels worden rechtstreeks bij de fabrikanten afgenomen, zelf gefabriceerd en ontworpen door eigen teams. Hierdoor kan je focussen op kwaliteit en minder op de kosten.

Deeleconomie

Sharing is caring. Na grondige reiniging of misschien wel vervanging van textiel maar niet de rest zorg je er voor dat een product een veel langere levensduur krijgt. Niet alles natuurlijk, een matras is meer persoonlijk afgestemd.

We willen onze medemens ook stimuleren om een breder palet te ontwikkelen voor inrichting.

Openstaan voor andere interieur, het leven meer perspectief geven. Bij aanschaf zal men dit niet gauw weer voor iets anders kiezen.

Het draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwsgierigheid. Kwaliteit en levensduur wordt veel belangrijker. 

Fietswinkel