potloden

Ontwerp

&

onderhoud

Opleveren

&

Over de muur smijten?

 
Preventive-Maintenance-1024x576.jpeg

OnzeMissie

Net zoals veel dingen kijken we naar het totaalplaatje. Gebruikelijke situatie is dat het ontwerp te oppervlakkig naar het gebruik gekeken wordt en al aan onderhoud wordt er al helemaal weinig aan gedacht.

Wij hebben baat bij een ontwerp wat onderhoudsvriendelijk is. Het moet zoveel mogelijk geautomatiseerd worden. En ook dat kan artistiek verantwoord.

DreamTeam

De ploeg woont in dezelfde omgeving waar zij de verantwoording voor hebben. Extra motivatie om er goed voor te zorgen. Monteurs kennen de omgeving als geen ander en weten in no time de problemen op te lossen en als buurman extra veel waardering te verwachten.

Voor deze ploeg worden er ook zoveel mogelijk tools beschikbaar gesteld zodat men zo efficiënt mogelijk een probleem kunnen oplossen of onderhoud verrichten.

Het team kan klein blijven en vanwege de betrokkenheid geven we medebewoners de mogelijkheid om via de interne uitzendbureau de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en bij te dragen aan de lokale samenleving

#BeterEenGoedeBuur

construction-workers-1213669.jpg
6.jpg

hetontwerp

De oog wil ook wat, maar we willen geen menselijk leed veroorzaken door onnodig werk te creëren. Financieel gezien doet dat ook niemand baat.

Er wordt voortdurend nagedacht over het terugbrengen van repetitieve werkzaamheden en desnoods daar gereedschap of machines voor ontwikkelen om dat niet te doen. Zoals de raam was robot.