Verschillende Open Books

passie

&

ambitie

Niet klagen, maar bijdragen!

Blije reiziger
Walnoten

onzemissie

10.000 Betaalbare woningen in 1000 dagen.

Wij hebben onszelf de opdracht gegeven om in een natuurrijke mini-stad formule te creëren waar we ongezonde stress reduceren en rijkdom voor iedereen betaalbaar maken.

 

Wij geloven dat elk individu extra leuk wordt zonder stress, zo ook leuker voor de ander. Wij zijn ervan overtuigd dat we daarmee met elkaar in een virtueuze cirkel terecht komen (een positieve dus). Zo kunnen we als maatschappij veel prettiger samenleven en komen we tot veel betere oplossingen voor actuele problematiek. En daar heeft iedereen wat aan: WinWin.  

We willen de wereld laten zien wat er gebeurt wanneer iedereen zich fijn voelt, gewaardeerd wordt en maximaal floreert. We kunnen veel prettiger samenleven, doeltreffender samenwerken en uitdagingen slimmer aanpakken. Uiteindelijk kunnen we op deze manier veel efficiënter fundamentele problemen oplossen. 

Om ons doel te bereiken, creëren we eerst in Nederland full service woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Met onze blauwdruk van het concept hopen we ook de rest van de wereld te kunnen inspireren. 

Het WinWin-team bestaat uit mensen die het geijkte durven loslaten en zich sterk maken voor doordachte alternatieven. Deze mensen delen graag al hun opgedane kennis en ervaring met anderen, 
zodat iedereen daarvan kan profiteren. Door vanuit verschillende oogpunten te kijken, hebben zij een veelzijdig concept ontwikkeld, dat een complex maar compleet totaalplaatje biedt.

Wij streven met veel passie naar een leefomgeving met ruime aandacht voor de individuele wensen van mensen. Efficiëntie is ons speerpunt, zodat meer tijd overblijft voor alles wat er écht toe doet. 

Bij het creëren van - en invulling geven aan - onze natuurrijke mini-stad formule, kijken we niet alleen naar onze eigen struikelblokken, maar luisteren ook aandachtig naar de wensen van anderen en zetten ons zo goed mogelijk in voor de medemens. 

Wie je ook bent, waar je vandaan komt en waar je ook naartoe wilt, we zijn allemaal uniek, maar van gelijke waarde. Iedereen heeft ons inziens recht op een comfortabel huis, kwalitatief hoogwaardige educatie, uitdagend en passend werk én ruimschoots ontspanningsmogelijkheden.   

Samen met projectontwikkelaars, aannemers, onder-leveranciers en andere betrokkenen stropen wij daarvoor de mouwen op.   

Doe je mee?

Heb je een vraag?

Bedankt voor je vraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spam gedetecteerd! Dit formulier accepteert geen inzendingen meer.