Euro

betaalbaar

&

luxe

Verhoogde levenskwaliteit voor alle bewoners.

Auto zingen
2-euro muntstuk

OnzeMissie

Er zijn genoeg betaalbare woningen, ze zijn alleen niet op de juiste plekken.

Het moet in de omgeving zijn werkgevers, goed onderwijs, leuke en een veilige buurt. Daar zijn de betaalbare woningen nodig.

Grondprijs, cultuur, wetgeving en politiek maakt dat vrijwel onmogelijk. Tijd voor verandering.

Wij bieden betaalbare en luxe woningen met leuke werkgevers. Draag jij bij aan een aangename en inspirerende omgeving?

Dan hebben we een deal!

¿quantacosta?

Het totaalplaatje bestaat uit 2 delen, een huur en een all-inclusive lidmaatschap.

Wij hanteren 2 huurtarieven voor al onze woningen.
120m² en 180m² kost:

€752,- (Huurtoeslag)

€1000,- (Geen huurtoeslag)

<Klaagmodus:aan>Lang leve de verhuurderheffing die de plank mis slaat </Klaagmodus:uit>

All-Inclusive lidmaatschap is tussen

€ 200,- en €400,- per persoon per maand, afhankelijk van inkomen.

All-inclusive houdt in; eten, drinken, privaatschool, opvang, training, sport, ontspanning, etc..

Dit zijn geen vanaf prijzen. Dit zijn de prijzen voor in 2021. De huurprijzen zijn geïndexeerd op de liberalisatiegrens. Dat betekend voor ons betaalbaar wonen.

Prijzen onder voorbehoudt wijziging in liberalisatiegrens, inflatie en onvoorziene situaties.

10000.jpg
Contract tekenen

Kleineletters

We hebben een paar kleine lettertjes. Dit is niet om mensen uit te knijpen maar puur ter bescherming van de omgeving. Hier komen ze:

- De genoemde prijzen van 750,- tot 1000,- is alleen geldig bij een afname van de benodigde all-inclusive lidmaatschappen.

- 120m² appartementen zijn voor singles en koppels zonder kinderen, 180m² woningen zijn voor huishoudens vanaf 3 personen.

- Huisdieren gelden een nader te bepalen toeslag, verhoogde borgstelling, verplichte schoonmaakkosten bij oplevering en reparatiekosten.

Allinclusive

Moet ik deze perse afnemen? Ja en nee.

De huurkorting, energie, faciliteiten en maaltijden is allemaal in de lidmaatschap inbegrepen. Het is onverstandig en onlogisch om het niet te doen.

De huizen en het leven kan alleen maar zo voordelig gemaakt worden als we het gezamenlijk doen. Zodra iedereen het individueel doen dan komt er heel veel overhead bij kijken. Denk aan extra personeel voor bij de kassa's, iedere tussenpartij en distributie partij moet zijn marges er over heen doen. Nu hebben we dat allemaal niet meer.

Ben je bezorgd dat je geen keuzevrijheid heb? Er is meer dan genoeg keus. En wil je perse iets wat we niet bieden dan kan je het altijd nog zelf aanschaffen, je houdt tenslotte onderaan de streep veel meer over.

Ok vooruit, maar wat zit er allemaal inbegrepen?

TV, internet, SIM kaart, eten, drinken, privaatschool, sport, muzieklessen, cursussen, psychologen, energie, basis boekhouding, basis juridisch hulp, andragogen, tandarts, coaches, 24/7 kinderopvang, bioscoop, bowlen, tropisch zwembad, loopbaan begeleiding, schoonmaak, robo butler, (elektrische)fietsen, etc... Er komen nog meer op de lijst, daarover later meer.

Curries at Camden Market London
Appeltaart

opbezoek

Heb je een kennis of familie op bezoek? Deze hebben een tarief van €1,- per uur. Daar zitten alle faciliteiten bij inbegrepen. Parkeren, lunchen, dineren, zwemmen, bowlen, bioscoop, etc...

Voor bewoners zit een plafond aan voor een maximum van €450,- per maand. Denk aan gescheiden ouders waar de kinderen om het weekend langs komen. Opa's en oma's die graag hun kinderen en kleinkinderen op bezoek komen.

Of aan singles die een nieuwe vlam hebben.

Degene die introduceert draagt ook de verantwoordelijkheid. Niet alleen als het misgaat, maar ook de morele verantwoordelijkheid, je bent tenslotte een visitekaartje van de omgeving.

zimmerfrei?

Geef je een meerdaagse congres, cursus, heb je langdurige visite uit het buitenland die je niet in je eigen woning wil faciliteren?

Het hotel beschikt over 640 kamers en is te boeken op basis van beschikbaarheid. Naast de 1 euro per uur is er een toeslag van €50,- per nacht exclusief de lokale toeristenbelasting.

Hotelbalie Inchecken
cocktails

Maitai

Voor de toeristen zijn er iedere dag een bepaalde hoeveelheid overnachtingen en dagkaarten beschikbaar. Dit is gelimiteerd om zo de leefbaarheid te handhaven, dit om het zogenoemde Venetië effect te voorkomen, iets met cruiseschepen.

Er worden ongeveer 300 overnachtingen per dag toegelaten, afhankelijk of er een groot congres plaats vind en hoeveel schoonmoeders die niet welkom zijn.

Overnachting is €50,- per nacht exclusief lokale toeristenbelasting.

Een persoonsgebonden dagpas is €75,-

autoperkm

Deze service is beschikbaar voor iedereen met een geldig rijbewijs en een gezond sociaal verstand.

De prijzen zijn afhankelijk van voertuig en verbruik. Met de winst worden nieuwe voertuigen in het assortiment gehaald en bij tekort aan voertuigen wordt er financieringshulp geroepen bij de moederbedrijf.

Deze variëren van 5 cent per km voor een Aygo tot 5 euro per km voor een Lamgorghini. Dat is inclusief brandstof/energie en verzekering.

Man rijden in de auto