motor

 efficiency

&

comfort

Feeling lazy?

Lazy Seal
Subway Tracks

OnzeMissie

Hoe zou het zijn om zonder schuldgevoelens je eigen butler te hebben? In het kader van schaalbaarheid en automatisering is het mogelijk. We hebben de fysieke persoon vervangen met een multifunctionele monorail. Over deze zenuwnetwerk worden verschillende mandjes getransporteerd in de meest effectieve manier van A naar B, zowel verticaal als horizontaal.

We hebben de belletje vervangen met een App, in de algemene app zie je de beschikbaarheid en de versheid van de items die je wilt bestellen en hoelang het duurt voordat het bij je dichtstbijzijnde depot wordt gedropt. Ben je thuis of op kantoor? Maakt niet uit, op basis van je WiFi verbinding wordt de dichtstbijzijnde locatie voorgesteld. 

Whatelse

Het is natuurlijk zonde om het systeem alleen te gebruiken voor een kopje espresso. Binnenkomende pakketjes of post wordt netjes bij je thuis afgeleverd zonder je thuis hoef te zijn. Ben je op kantoor en zie je dat er een pakketje afgeleverd is die je toch wel heel graag wilt hebben? Je kan deze dan naar jou toe sturen zonder naar huis hoeven te gaan. #LekkerMakkelijk

Heb je het pakketje uitgepakt dan zit je weer met dat verpakkingsmateriaal. Dan pak je het afval mandje en dan wordt het naar de geautomatiseerde afvalverwerkingsinstallatie. Handdoeken, vaat, vies textiel, noem het maar op. Je pakt de bijbehorende mandje en het systeem sorteert het verder weg. PS: Er is niet een mandje waar je schoonmoeder in kwijt kan. 

The Perfect Coffee

priMeur?

De techniek is niet nieuw. Sommige dingen zijn wat aangepast en het is schaalbaar gemaakt. Zo kan er later ook grote capsules aangekoppeld worden zodat er mensen en pallet goederen vervoerd kan worden. Meerdere projecten zijn er niet in geslaagd om in productie te krijgen. Dit heeft voornamelijk te maken met de grote benodigde infrastructuur. Omdat de omgeving nieuw is houden we overal al rekening mee en dan zijn daar al weinig kosten mee gemoeid. En omdat de focus niet op openbaar transport gericht is maar op micro goederen kunnen we het gefaseerd introduceren.