Vloer schoonmaker

FRESH

&

Clean

A Man Watering Plants

De schoonmaker is
van het huis.

Abstracte lijnen

repetitief

De een hecht er meer waarde aan dan de ander. Het schoonmaken van het huis. Iedereen heeft weleens gedacht, wanneer komt die robot er nou?

 

#TheJetsons

Die robots die het zouden kunnen doen staan nog heel erg in de kinderschoenen. In het kader van schaalbaarheid en automatisering hebben we een oplossing bedacht waardoor je geen schoonmaak werkzaamheden hoeft te doen als je daar geen zin in hebt.

schoonmaakploeg

Alle huishoudelijke taken worden zoveel mogelijk geautomatiseerd. Alleen blijven er altijd nog een paar dingen over wat nog te lastig is om te automatiseren. Hiervoor hebben we een grote schoonmaak ploeg die zowel het hotel als de gezamenlijke faciliteiten schoonmaken. 

In de lidmaatschap zit per huishouden een half uur per week een schoonmaakdienst inbegrepen. Mocht het vaker nodig zijn dan kan je deze tegen een kostentarief bijboeken. Door de grote pool en de App is flexibele inzet daardoor mogelijk. 

Stofzuigbank
robot

automate


Wij staan voor efficiency en dus ook onnodig werk zoveel mogelijk te automatiseren. Waar dat niet kan zorgen we er voor dat we de tools inkopen / ontwikkelen om de werkzaamheden zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo zijn Roomba's niet handig voor trappen, moet je ze handmatig legen en om 9600 stuks in beheer te moeten hebben is het een nachtmerrie voor onderhoud. We brengen daarom centrale stofzuiger systemen aan in het interieur  en waar je de slang en mondstukken in de hal kan ophalen. Deze mondstukken zijn elektrisch voorzien met een roterende borstel en een "Eject" knop zodat je niet de trap naar beneden hoeft te lopen om de slang van de wand te ontkoppelen.

Handig én milieuvriendelijk.

glashelder


Interieur ramen schoonmaken op 6 meter hoogte is geen pretje, omdat iedere appartement hetzelfde is op 9600 locaties kunnen we heel gericht machines maken die compact en gebruiksvriendelijk zijn voor het reinigen.

Het exterieur is volgens de Nederlandse wetgeving verplicht om een glaswasinstallatie aan te brengen waar 1 persoon in kan plaatsnemen. 
Het gebouw is zo ontworpen dat de buitenzijde makkelijk door een onbemande machine gewassen kan worden op het balkon na. 

Aangezien de wetgeving hier nog op achterloopt zullen we aan de commissie hierom een uitzondering vragen.

glazenwassers