Op fietsen

Fast

&

easy

Meer tijd over voor

wat écht belangrijk is. 

Auto zingen
Nachttrein

OnzeMissie

Het platteland heeft zo z’n voordelen en gemakken. Het nadeel is dat het afgelegen ligt van de bewoonde wereld. Desondanks zorgen we ervoor dat bewoners van alle gemakken zijn voorzien om zich te mobiliseren.

lokaal

Het monorail systeem zal het meeste verkeer op zich nemen. Vooral de goederen zullen via het monorail system getransporteerd worden. Aangezien de woningen, centrale voorzieningen en werkplekken op loopafstand zijn, verwachten wij dat de meeste mensen zullen lopen. 


Bakfietsen, fietsen, stepjes zullen allemaal beschikbaar worden gesteld en vrij te gebruiken zijn.

Jogger met hond
parkeerplaats

parkeerplaats

Naast het lopen en gebruik van de (bak)fietsen is het mogelijk om via de Monorail in een persoons capsule te stappen om in de centrale voorziening uit te komen of zelfs op de verdieping van de woningen of hotel.

openbaarvervoer

Bij de parkeerplaats zal er ook een transferium komen om makkelijk te kunnen overstappen op de bus, taxi, Uber of de shuttle.

Geparkeerde bussen
Movers

verhuizen

Bij de parkeerplaats is het warenhuis voor opslag van persoonlijke goederen. De verhuizers kunnen de overtollige spullen hier opslaan en de overige spullen zal deze dienst leveren in de woningen.

postpakket

Pakket en post wordt door de logistieke dienst in behandling genomen. Je wordt met de app ingelicht en met behulp van de monorail thuis afgeleverd. Ben je ergens anders maar, in het bereik van de monorail dan kan je deze naar je depot bezorgen met je telefoon.

Delivery Service