Pretty Garden

veel

Groen

Leven in het bos.

Autumn
Hert

Onzetuin

In plaats van iedereen voorzien van een postzegel tuin. Gaan we all-in om de gezamenlijke bos te voorzien van zoveel mogelijke variatie van groen. 

Op iedere locatie hebben we maar liefst > 2 miljoen vierkante metertjes (ongeveer > 800 voetbalvelden) de ruimte om het bos te creëren. 

Binnen enkele minuten om van thuis naar aan de rand van een mini oerwoud, mini floriade, kinderboerderij en mini Keukenhof te staan. 

En even doorlopen kom je bij de centrale voorzieningen terecht, waar werk, school, opvang, restaurants en de sport accommodaties zijn. En langs alle paden kan je een appeltje voor de dorst of een heerlijke peer als snack meenemen voor later.

In het mooie bos, maar wel met alle gemakken.

éénmiljoen

Stel je hebt ongeveer 200 voetbalvelden om als tuin in te richten. Wat ga je daarmee doen?

We willen ons medemens meer laten verbinden met het natuur. Een mens ademt ongeveer gemiddeld 250 kg CO² uit per jaar dat zijn ongeveer 12 bomen per persoon. 

Met 1 miljoen m² tuin en met ongeveer 25m² per boom kom je uit op 40.000 bomen uit. Alleen het uitademen van 6700 medebewoners heb je 80.000 bomen nodig.

Laat staan hoeveel groen je hebt in een rijtjes huis. Daar staan in 1 hele straat nog niet genoeg bomen voor een heel huishouden. Het is nog steeds veel te weinig en dan hebben we alleen over het uitademen, niet wat we consumeren met voedsel, uitstoot van voertuigen en dergelijke.

Het is in ieder geval een stap de juiste richting op.

Smalle loopbrug
Treeful-Treehouse-in-Okinawa-Japan-1024x

boomhut

We gaan nog een stapje verder. In de af te boeken boomhutjes, boomhutten XL en chaletjes kan je daar romantisch overnachten, verjaardagsfeestjes, bedrijfspresentatie of zelfs vergaderingen.

Genieten van de natuur met de gemakken van de robo butler, geïsoleerde en geklimatiseerde units met uitzicht op ontspannen groen.

Elk excuus kan gebruikt worden om even te micro-genieten

expressway

Heb je haast, moet je snel naar de auto, werk of naar de centrale voorzieningen?

Met skywalks  express loop je binnen enkele minuten direct naar de centrale faciliteiten. Met de (bak) fiets ben je in een paar minuten zonder zweet en kleerscheuren bij de parkeerplaats.

Als je op een luie dag niet wilt gebruiken van de lift en lopen dan kan je op de verdieping in een capsule stappen om met de monorail in de centrale hal, parkeerplaats of zelfs station of bus stadscentrum uit te komen.

Screenshot 2021-04-13 at 13.15.47.png
Forest Lake

groenevingers

De gepassioneerde boswachters, biologen, tuinders en hoveniers zorgen er voor dat het bos tip top in orde is. Samen met de onderhoudsteam en de vrijwilligers en flex inzetten van medebewoners wordt er voor gezorgd dat de omgeving in balans is.

Stroop jij ook je mouwen op?