top of page

Bergenverzetters

 Samen sta je sterker, we op zoek naar vakkundige en gepassioneerde zielen die alles er voor over hebben om het geheel tot een realiteit te brengen. 

We hebben hoge toelatingseisen evenals verantwoording, want 9600 woningen moeten zo snel en efficient mogelijk gebouwd worden met heel veel faciliteiten.  #NoPressure

In de eerste fase zijn we op zoek naar organisatorische talenten.  Daarna trainen we het vaste personeel. Dat zijn ruim 3 x 800 banen voor de faciliteiten.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

OVERONS

Het is niet zomaar even wat huizen neerzetten. Het is een omgeving creëren waar we stress verbannen en ons medemens maximaal laten ontwikkelen en genieten van het leven. Voor deze en de toekomstige generaties. Zorgen over voedsel, onderdak en gezondheid worden in zijn volledigheid ontzorgt. 

 

Aan ons de taak om dit zo goed mogelijk in te richten. We kunnen niet alles blijven doen zoals ons het geleerd is. We nemen de kennis mee en herbouwen de wijze van leven fundamenteel anders aan zodat de mens weer centraal staat en niet de economie. 

Kernteams

Iedere functie in de kernteam wordt uitgevoerd door 2 personen. Deze werken in ploegen en synchroniseren voortdurend met elkaar. Werkdruk is hoog en daarom verdeeld over 2 personen. Sparren en samen beslissen om fouten te voorkomen en elkaar naar een hoger niveau te tillen. Een gezamenlijke verantwoordelijkheid en elkaar vlijmscherp houden.

Finance

Pielen met cijfers

Dit bouwproject-je heeft een andere financieringsaanpak nodig dan een gemiddelde rijtjeshuis. Je zorgt met je buddy er voor dat deze relaties warm gehouden wordt. Voor innovatie projecten zorg je samen met specialisten voor de Europese en landelijke subsidies. Je stelt de budgetten samen met de andere kernteams op en legt de beslissing voor. Jullie zorgen er voor dat schaalvoordeel en inkoopvoordeel niet ten koste gaat van de kwaliteit. Er wordt een accountancy service opgezet voor alle bewoners zodat we deze allemaal van de beste financiële advies en afhandelingen kan voorzien in privé situaties. Samen met de Kernteam Automation zorg je er voor dat er zoveel mogelijk geautomatiseerd wordt. Het gaat namelijk niet om zoveel mogelijk uren schrijven, het moet tenslotte efficiënter worden.

Jullie zorgen er voor dat er geen financiële omkijk meer is en zij zorgen voor een zo aangenaam mogelijke samenleving. Deal?

Posities: 2 

Monetaire vergoeding: €200.000,- per jaar

Juridisch

Legale muggenzifterij

Het dicht timmeren van contracten, grondovername, rechtszaken in goede banen leiden samen met de advocaten. Er voor zorgen dat zowel het project als de medebewoners zoveel mogelijk gebruik kan maken van juridische bescherming.

Je bent onze beschermengel en voorkomt dat we per ongeluk de verkeerde dingen doen. Vals spelen, daar doen we niet aan. Deal?

Posities: 2

Monetaire vergoeding €200.000,- per jaar

People lover

Met oor en hart

Jullie kunnen als geen ander inbeelden hoe andere mensen denken. Weten de perfecte balans te vinden tussen empathie en de juiste vaardigheden op de plekken te zetten. De kernteams bemannen en vervolgens samen de uitvoerende teams samenstellen. De ontwikkelingsprogramma's en procedures met specialisten opstellen. Dit wordt even in een zinnetje geschreven maar kan daar niet genoeg nadruk op leggen hoe belangrijk het is dat ons medemens naar capaciteiten hun werkzaamheden met plezier vervullen.

Ellebogenwerk wordt afgestraft, toneelwerk is alleen toegestaan op het toneel. En helaas zal jij daar op zitten maar ten behoeve van 9600 banen, deal?

Posities: 2

Monetaire vergoeding €200.000,- per jaar

Marketing

Met oor en hart

Dit is toch wel een erg bijzondere product om te verkopen. De uitdaging zit in de vele verschillende doelgroepen. Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, woningen en talenten, ambitie en passie. Jullie missie is om getalenteerde en gemotiveerde medemensen uit het hele land te verwerven die geïnteresseerd zijn om in paradijsje te wonen, werken en te leven. Zet de persoonlijke ontwikkeling, leuke medemensen en zorgeloze omgeving op de campagne.

Zorg jij ervoor dat iedereen in Nederland hier achter komt zodat ze zich niet gepasseerd voelen? Deal.

Posities: 2

Monetaire vergoeding €200.000,- per jaar

Koks

Buikje vol

3 maaltijden per dag voor 20.000 hardwerkende en leuke mensen die wederzijdse waardering hoog in het vaandel hebben staan. Jij zorgt er voor dat mensen die niet willen koken maar wel willen genieten van jouw kunsten. Mede bewoners die leuk vinden om af en toe te koken begeleid je naar hun capaciteiten. Je brengt ze in verbinding met de rest van de kookploeg.

Goed voedsel is een moraal maker, hou jij het moraal hoog dan zorgen zij voor de waardering. Deal?

Posities: 200

Monetaire vergoeding €30.000,- per jaar

Wonen op werklocatie: verplicht

Woning: 120m2 of 180m2 voor €752,- per maand

All-inclusive leven lidmaatschap: €200,- per lid van het huishouden per maand.

Schoonmakers

Passie poetsers

Een zeer ondergewaardeerde functie, waarschijnlijk omdat weinig mensen zijn die het willen doen. Samen met een enorme ploeg hou jij de gezamenlijke voorzieningen en bedrijven verantwoord schoon. Team automatisering zorgt er voor dat jullie zoveel mogelijk hulpmiddelen krijgen om het werk zo aangenaam mogelijk maken.

Jij doet waar jij goed in bent, dan zorgen de rest dat je zoveel mogelijk ontzorgt bent. Deal?

Posities: 160

Monetaire vergoeding €26.000,- per jaar

Wonen op werklocatie: verplicht

Woning: 120m2 of 180m2 voor €752,- per maand

All-inclusive leven lidmaatschap: €200,- per lid van het huishouden per maand.

bottom of page