Werkoverleg

Work

&

Develop

Ontdek je passie,

ontwikkel je vaardigheden.

Blije reiziger
Modern Work Space

samenvatting

Werk is de belangrijkste bron van inkomsten voor huishoudens. Daarom nemen we de taak op ons om de beste werkgevers aan te trekken. Ook nemen we de verantwoording voor de functies en rollen die in de mini-stad vervult moeten worden.


Het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. Daarom verbinden wij bijzonder getalenteerde mensen met buitengewone werkgevers, en zorgen voor optimale productiviteit.

 

Per locatie bieden we ruimte aan meer dan 50 bedrijven op 26.000m² kantooroppervlak.  

Doordacht

In de bedrijfswereld blijft communiceren de grootste uitdaging. Het is een misvatting om ervan uit te gaan dat de ander je perfect begrijpt. Aannames zijn de echte boosdoener tijdens een miscommunicatie. De zender heeft een boodschap in gedachten die door de ontvanger volledig anders uitgelegd kan worden. Een tweede pijnpunt in miscommunicatie zijn de onuitgesproken verwachtingen. 

Dit kan vermeden worden door persoonlijke verwachtingen uit te spreken en in dialoog te gaan. Door collectief beter te leren communiceren, kunnen we doeltreffender samenwerken en slimmer aanpakken. Dit vergt omdenken en soms opnieuw beginnen ‘from scratch’. Uiteindelijk kunnen we op deze manier veel efficiënter onze hedendaagse problemen oplossen. Wij bieden, als onderdeel van het lidmaatschap, specifieke trainingen aan voor bedrijven en individuen om beter te leren communiceren. 

 

We zetten ons volledig in voor: the perfect fit - wederzijdse waardering tussen werknemer en werkgever. Wie wil zich nou niet gewaardeerd voelen? 

Modern Work Space
Modern ontwerp

werkomgeving

Mensen voelen zich van nature prettiger, een mooie en inspirerende omgeving. 

 

Wij bieden alle ingrediënten voor een fijne werkomgeving: een aangename temperatuur, goede ventilatie, stille werkplekken, duidelijke veiligheidsvoorschriften en dat allemaal midden in het bos. 

 

Kosten noch moeite worden gespaard. 

aantrekkingskracht

Full service kantoren bieden vandaag de dag steeds meer. Naast kantoorbenodigdheden, en receptie ook sportfaciliteiten en kinderopvang. Wij doen daar nog een aantal scheppen bovenop.

 

Als werkgever investeren voor je werknemers is slim: voordelen van minder stress zijn dat we makkelijker in actie komen, het verhoogt onze productiviteit, we voelen ons prettiger en leven gezonder.

 

Het aantal woningen is afgestemd op het aantal beschikbare werkplekken. Om de werkgevers aan te trekken hebben we een omgeving nodig waar werknemers zich gewaardeerd, ontspannen, veilig en geïnspireerd worden. Door hierop te focussen, trekken we de meest talentvolle en medemensen aan die hun ambities willen waarmaken. En dit is uitermate interessant voor werkgevers. 

 

Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee de werkgevers kunnen aantrekken en zo kunnen we ons doel - 0% werkloosheid - realiseren

Glimlachende BedrijfsVrouw
Zakelijke bijeenkomst

wervingselectie

Wij maken ons sterk voor passend werk. Ons doel is om de juiste vaardigheden op de juiste plekken te krijgen, zonder monetaire belangen of winstoogmerk. Korte lijnen en begeleiding vanuit onze organisatie, zorgen ervoor dat een verschil in verwachtingen snel duidelijk is, zodat daar aan gewerkt kan worden. Indien nodig wordt een vacature snel opnieuw vervuld, mede door de hoge aantrekkingskracht van de omgeving. 

uitzendbureau

Het is belangrijk om de opgedane kennis niet te laten vergaan. De loopbaancoaches zullen de profielen van de personen verfijnen zodat het makkelijker wordt om de kennismarkt actiever te maken. Het wordt uitnodigend en laagdrempelig om kennis op te vragen. En door deze beter te documenteren in digitale vorm kunnen geïnteresseerden in de toekomst er op terug komen.

Vergadering
Office Meeting

Trainingcoaching

Niemand raakt uitgeleerd. We zullen iedereen zoveel mogelijk in de ontwikkeling faciliteren. Bij de werkgevers bieden we continu support (op afroep) aan en met de loopbaancoaches nemen we de ontwikkeling zeer serieus.

Hetnieuwewerken

Je hoort het overal, “het/mijn werk is elke dag anders”. Wij geven dit statement een andere dimensie mee. Met behulp van de digitale revolutie wordt het mogelijk om elke dag een ander beroep te hebben, het is zelfs mogelijk om elke dag voor verschillende werkgevers aan de slag te gaan. We brengen de beschikbare en de benodigde kennis en ervaring uiterst nauwkeurig in kaart. Vraag en aanbod kunnen zo flexibel en snel op elkaar worden afgestemd. Hierdoor reduceren we de werkloosheid, vergroten we de betrokkenheid en bieden we veel meer kansen voor parttimers.

Peinzende freelancer