10000.jpg

een nieuwe

standaard

Betaalbare woningen vanaf €750,- tot €1000,-

Net een tikkeltje anders.

You diggin' it?

Type - B - 180m2 maisonnette , 4 kamers en 6 meter hoge woonkamer. 
Voorwaarde = huishoudens vanaf 3 personen.
Afhankelijk van het huishoudelijk inkomen is de huur tussen de €750 en €1000 p/m.

Living room to outside.png

studio

120m2

Voor de bachelors of koppeltjes

EPIC!

Type - A -120m2 maisonnette studio , 6 meter hoge woonkamer. 
Voorwaarde = huishoudens tot 3 personen kunnen van deze woning genieten.
Afhankelijk van het gezamenlijk inkomen is de huur tussen de €750 en €1000 p/m.

WaarDan?

Er is zoveel vraag dat we op 3 locaties kunnen beginnen. Jouw inschrijving helpt ons om de overheidsinstanties een zetje te geven. We hebben 70 potentiële locaties voor ogen, allemaal in de buurt van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Schrijf je in en steun het project! We houden je dan op de hoogte. Meer en meer betaalbare woningen van een hoge standaard.

trip Planning

95% natuur

5% gebouw

Van landbouwindustrie naar
biodivers autovrije mini-stad.

Wonen in een bos?

Heb je altijd al in een bos willen wonen, maar dan met alle gemakken van een stad? Een paar honderd voetbalvelden aan landbouwindustrie zetten we om tot een biodivers gebied waar ook de mens in haar natuurlijke habitat kan leven en zich kan ontplooien.


Dit project heeft een middenweg gevonden door alle faciliteiten centraal aan te bieden d.m.v. een all-inclusive lidmaatschap.
Autovrij, want alles is op loopafstand, lekker makkelijk.
Denk aan sportfaciliteiten, 20 eetgelegenheden, uitgaansgelegenheden, subtropisch zwembad, bios, bowling. Maar ook primair en basisschool, opvang, artsen, etc... 

willen

kunnen

Gewoon een plek waar je echt wil wonen én leven.

Vrouw Crossing Race Finish Line

OnzeMissie

Momenteel is er in Nederland een groot woningtekort van ruim 331.000 woningen. Efficiënt en duurzaam bouwen, bouwen, bouwen is de enige remedie. Aankomende 10 jaar moeten er zelfs 1 miljoen woningen gebouwd worden om het tekort op te heffen. Om daaraan een bijdrage te leveren gaan wij 10.000 energiezuinige en levensloopbestendige maisonnettewoningen bouwen, in 1000 dagen. 

 

Het gaat om twee typen dubbellaagse-appartementen: 

Type A is 120m², voor singles en koppels zonder kinderen 

Type B is 180m², voor huishoudens vanaf 3 personen

Het 6 meter hoge plafond met een enorme raampartij geeft in iedere woning het gevoel van een luxe penthouse. 

 

Deze appartementen worden gerealiseerd op 3 locaties rondom de randstad, op voormalige landbouwgrond. Circa 5% wordt bebouwd, de rest wordt omgetoverd tot een bosrijk en biodivers gebied, waar ook bewoners en omwonenden van kunnen genieten. In de natuurrijke mini-stad komen hoge, smalle woontorens voor optimaal uitzicht voor iedereen. In het midden de centrale faciliteiten voor levensmiddelen, scholen, kinderopvang, vrijetijdsbesteding én kantoorruimte. 

 

Full service, van alle gemakken voorzien, Robo Butler, Schoonmaak, onderhoud, automatisering.

We maken uitsluitend gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Een  geothermische energiebron wordt gebruikt om de woningen en voorzieningen te verwarmen. 

Zonnepanelen als zonnescherm worden gebruikt voor het opwekken van elektrische energie voor onder andere licht en kokend water. 

Energie neutraal is zó 2020, we genereren meer dan we kunnen verbruiken.

Doordacht

We combineren de voordelen van industrialisatie en doordachte architectuur met schaalvoordelen. Zo houden we de woningen betaalbaar, kunnen we de hoogste kwaliteit en uitzonderlijk comfort garanderen én snel bouwen.  

 

Bij het ontwerp is met zorg nagedacht over het zo efficiënt mogelijk fabriceren van de onderdelen. Ieder uniek vormpje, hoekje of een onderdeel dat individueel gemaakt moet worden, kost meer tijd om te installeren en te fabriceren. Omdat er momenteel een tekort is aan gekwalificeerd bouwtechnisch personeel, kost dit extra tijd en geld. Door ons slimme ontwerp, zijn de productie en de assemblage handelingen relatief snel en eenvoudig te leren aan minder ervaren personeel.     

 

Het skelet wordt opgebouwd uit modules die zeer schaalbaar zijn. Deze prefab elementen worden in een batterij aan mallen gegoten en uitgehard zodat ze na 12 uur uit de mal kunnen en vervolgens op het terrein uit kunnen harden. 

 

De machines van standaard prefab fabrieken hebben de flexibiliteit om veel verschillende soorten prefab elementen te maken, maar hebben niet de capaciteit om 144 woningen per dag over 3 locaties aan te leveren. Daarom maken we gespecialiseerde compacte productielijnen om on-site de modules te fabriceren. Bijkomend voordeel is dat minder transport nodig is over de weg en de modules groter kunnen zijn, dit heeft als gevolg dat er sneller gebouwd kan worden met minder handelingen. Op locatie worden de liftschachten, trappenhuizen, trappen, wanden en kolommen als prefab elementen geproduceerd met een productiecapaciteit van iets meer dan 8 woningen per toren, per dag.

 

De kanaalvloerplaten worden gefabriceerd in grote lange hallen met gespecialiseerde apparatuur en met een hoge output. Europees is er meer capaciteit aanwezig en vanwege de standaardisatie is het ook mogelijk om hier gebruik van te maken, indien nodig.

 

Het glas voor de ramen wordt op maat aangeleverd en op locatie in de frames gezet. Deze frames worden op locatie op maat gemaakt en geassembleerd met blindering en zonnepanelen module. Het gehele frame wordt zo omhoog gehesen en geïnstalleerd. Bijkomend voordeel is dat het hele gebouw dezelfde frames heeft, is er een defect dan ligt de assemblage niet stil en kan gewoon voortgezet worden.

Hoewel delen in overeen komen met het reguliere huizen productie, is het totale impact dusdanig significant dat we daardoor ruime en duurzame woningen kunnen aanbieden voor een scherp tarief.

5966894496_be9d8ecd18_o.jpg
Rijtjeshuizen

rijtjeshuis

Uit diverse onderzoeken blijkt: de consument wil een rijtjeshuis met een tuin, géén appartement (NVB: Consument wil rijtjeshuis, géén appartement - Vastgoedmarkt)

 

Waarom kiezen wij dan toch voor dubbellaagse-appartementen? 

 

Ten eerste duurt de bouw van de traditionele rijtjeshuizen simpelweg te lang. Gevestigde partijen hebben niet voldoende productiecapaciteit om binnen 10 jaar 1 miljoen woningen te bouwen en hebben weinig baat bij het tijdelijk opkrikken van de productie. Het bouwen van appartementen is veel efficiënter, qua tijd, energieverbruik en kosten. Door in appartement-vorm te bouwen, kunnen we voor dezelfde prijs extreem veel grotere woningen aanbieden. 

 

Ten tweede houden we door de hoogte in te gaan, maar liefst 97% meer ruimte over voor groen, ten opzichte van eenzelfde hoeveelheid rijtjeshuizen met een postzegeltuin. Een tuin draagt onvoldoende bij aan biodiversiteit. 

 

We bebossen voormalige agrarische grond voor 96%, slechts 4% wordt bebouwd. Zo hebben we op iedere locatie maar liefst 2 miljoen vierkante metertjes (ongeveer 200 voetbalvelden) de ruimte om een bosrijk en biodivers gebied te creëren. Hier willen we onze medemens meer laten genieten en verbinden met de natuur, want dat draagt bij aan de gezondheid van ons allemaal.  

 

Hogere bevolkingsdichtheid heeft tevens als voordeel dat nabije faciliteiten rendabel zijn. Hier hebben we veel gemak van. Oudere appartementen staan doorgaans bekend om de slechte geluidsisolatie, een langdurig kapotte lift en problemen met de klimaatbeheersing. 

Wij doen alles voor een optimale appartement beleving en werken alleen met het beste van het beste. Onze ontwerpkeuzes garanderen uitstekende geluidsisolatie en klimaatbeheersing. Elke woontoren is voorzien van 4 supersnelle liften en ook met een knop vanuit de woning.

 

Bovendien is financiële waarde van appartementen nog steeds hoog, waaruit we kunnen opmaken dat deze toch zeer gewild zijn, wat het ook voor investeerders interessant maakt zodat de woningen snel gerealiseerd kunnen worden. Uiteindelijk hebben we daar allemaal baat bij.  

Heb je een vraag?

Bedankt voor je vraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spam gedetecteerd! Dit formulier accepteert geen inzendingen meer.